NBR Bouw; specialist in utiliteitsbouw

Een ervaren aannemer die specialisaties heeft in de utiliteitsbouw, dit is NBR Bouw. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je helpen met jouw utiliteitsproject omtrent bedrijfshallen, kantoren, winkelpanden en dergelijken. Met het uitvoeren van een plan dat voldoet aan jouw eisen, maar ook aan de kwaliteitseisen van de overheid, zorgen we ervoor dat het utiliteitsproject een succes wordt.

Wat is utiliteitsbouw?

Maar wat is utiliteitsbouw nu eigenlijk? In feite zijn dat alle bouwwerken die geen functie als woonbestemming hebben. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld fabrieken, kantoren, scholen en winkels. Maar ook ziekenhuizen, koel- en vriesopslag en bedrijfshallen vallen onder utiliteitsbouw. Bij utiliteitsbouw is het zorgvuldig plannen van alle werkzaamheden een vereiste. NBR Bouw zorgt er dan ook voor dat dit tot in de puntjes is geregeld.

Om die reden neemt NBR Bouw je in alles mee wat er bij jouw utiliteitsproject komt kijken. Daardoor weet je waar je aan toe bent, van concept tot afronding. We denken graag met je mee en communiceren veelvuldig met je tijdens het project, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er gebeurt. Ook wat betreft bepaalde keuzes die moeten worden gemaakt lichten we je in; zo kom je nooit voor verrassingen te staan tijdens het project.

Waarom NBR Bouw?

NBR Bouw is een aannemer met zeer veel ervaring met grote bouwprojecten. Utiliteitsgebouwen moeten steeds meer flexibel, veilig, klimaatneutraal en functioneel zijn. Bij NBR Bouw staat kwaliteit dan ook hoog in het vaandel; ieder project wordt volgens hoge standaard opgeleverd. Bij de oplevering zorgen wij ervoor dat je een duurzaam gebouw betreedt, dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Overal hebben wij maatwerk oplossingen voor; geen project is te gek.

Aannemer utiliteitsbouw gezocht? Bel NBR Bouw!

Wilt u binnenkort starten met een project en bent u daarvoor nog op zoek naar een aannemer utiliteitsbouw? Neem vooral contact op met NBR Bouw! Uiteraard kunt u tevens direct een offerte aanvragen via het contactformulier. Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een voorstel voor een intake te komen.

    Menu