Renoveren 

Ben jij van plan om binnenkort je woning te renoveren? Of moet je badkamer of kantoorpand in een nieuw jasje worden gestoken? NBR Bouw neemt je klus maar al te graag aan! Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten renovaties en kunnen je hier met al onze ervaring dan ook veel over vertellen. Vanzelfsprekend houden we in deze rekening met alle eisen die er aan het project worden gesteld.

Onze renoveringsprojecten zijn zowel voor grote panden als voor kleine kamertjes, waar de hoogste kwaliteit de minimale eis is. Gedurende het gehele proces nemen wij jou mee, zodat je overal van op de hoogte bent. Benieuwd wat we precies voor je kunnen betekenen?

Vergroot je wooncomfort

NBR Bouw neemt je in alles mee wat er bij een renovatie van bijvoorbeeld een woning of een badkamer komt kijken. Je weet precies waar je aan toe bent, want we houden je van A tot Z op de hoogte van onze verrichtingen. We communiceren dan ook met je wanneer er bepaalde keuzes moeten worden gemaakt, want zo kom je nooit voor verrassingen te staan tijdens de renovatie. We denken vanzelfsprekend graag met je mee om je wooncomfort te vergroten waar het kan.

Zowel kleine als grote renovaties

Wat valt er nou precies onder het renoveren van een woning? Dat kunnen verschillende dingen zijn. Het kan zijn dat er nieuwe muren worden geplaatst, dat de isolatie wordt vervangen of dat er bijvoorbeeld een serre aan het huis wordt gebouwd. Echter zijn kleine renovaties ook goed mogelijk. In dat geval kan je denken aan het herstellen van de voegen in de buitengevel of schilder- of metselwerken aan de binnen- of buiten kant van je huis.

Kleine renovaties worden zo genoemd, omdat er bij deze renovaties geen complexe constructies nodig zijn. Uiteindelijk gaat het bij renoveren erom dat de aannemer het wooncomfort kan verhogen en bovendien de waarde van de woning of het pand omhoog kan werken. NBR Bouw gaat graag met je in gesprek om te informeren of te adviseren hoe we je het best kunnen helpen met de renovatie van jouw huis, badkamer of wat je maar wil.

Ervaring en kwaliteit gegarandeerd

NBR Bouw heeft jarenlange ervaring met grote bouwprojecten en weet dus exact wat er gevraagd wordt bij zowel kleine als grote renovaties. Kwaliteit staat bij ons bovenaan het lijstje. We doen er dan ook alles aan om het project op te leveren volgens hoge standaard. Daarbij wordt er uitsluitend rekening gehouden met je wensen en de kwaliteitseisen die de overheid stelt. In tal van projecten hebben wij al bewezen om altijd met de meest praktische maatwerk oplossingen te komen, zodat je – na ons bezoek – kunt genieten van meer wooncomfort.

Renoveren? Bel NBR Bouw!

Heb jij binnenkort voor het renoveren van bijvoorbeeld je woning een aannemer nodig? Zorg dan dat je snel contact opneemt met NBR Bouw! Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen met een voorstel voor een intakegesprek te komen, waarna we aan de hand van dit gesprek een offerte op kunnen stellen.

    Menu