projecten in heel nederland

met passie en precisie uitgevoerd

onze aanpak

Hoewel een goede voorbereiding cruciaal is, is het voor jou ook fijn om precies te weten wat er gebeurt tijdens het project. Wij communiceren dan ook altijd open en met grote regelmaat over wat er zich afspeelt. Zijn er keuzes die gemaakt moeten worden, dan ben jij natuurlijk de eerste die daarvan op de hoogte is. Zo leef je mee met de groei van jouw woning en zorgen we samen voor een succesvolle afronding van jouw nieuwbouw woning.

Utiliteitsbouw keuken
Er zijn tal van redenen om te kiezen voor NBR Bouw voor de uitvoering van jouw utiliteitsproject. Allereerst natuurlijk door onze jarenlange ervaring op het gebied van utiliteitsbouw. Als aannemer utiliteitsbouw zijn wij betrokken geweest bij tal van projecten voor diverse soorten gebouwen. Neem eens een kijkje bij onze projecten voor een mooi beeld van eerder door ons opgeleverde utiliteitsprojecten.

Utiliteitsbouw

Verder lezen
Je badkamer laten renoveren? NBR Bouw is gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van badkamers. Onze vakmensen met jarenlange ervaring hebben kwaliteit en maatwerk hoog in het vaandel staan. Als badkamer renovatie aannemer nemen we je mee in alles wat hierbij komt kijken. Weten waar je aan toe bent, van concept tot afronding. Wij informeren je graag over een badkamer verbouwen of renoveren.

Badkamer bouw

Verder lezen
Een kantoorpand, woning of utiliteitsgebouw renoveren? Renovaties zijn er in allerlei vormen en maten. Bij NBR Bouw zijn wij bekend met het uitvoeren van diverse soorten renovaties. Wij houden hierbij als renovatie aannemer vanzelfsprekend rekening met alle geldende eisen die aan een jouw project worden gesteld. Zo kun je met een gerust hart je pand of woning laten renoveren. We vertellen je graag meer over hoe we jou kunnen helpen met de meest uiteenlopende renovaties.

Renovatie projecten

Verder lezen
Op zoek naar een nieuwbouw aannemer? Bij NBR Bouw zit je helemaal goed. Door onze jarenlange ervaring met verschillende nieuwbouwprojecten kunnen we ook jouw project tot een groot succes maken. Heb je bijvoorbeeld een mooi stuk grond gekocht of wil je deze kopen, dan staan wij voor je klaar om hier een schitterende nieuwbouwwoning te realiseren. We leggen je graag uit wat wij voor jou kunnen betekenen als nieuwbouw aannemersbedrijf!

nieuwbouw projecten

Verder lezen

we werken samen met onze klant

Samen met jou nemen we allereerst de plannen die er liggen tot in detail door. Zo weten we precies wat je wil, maar weet jij ook tegelijk wat wel en niet mogelijk is. Hierbij houden we rekening met eventuele wet- en regelgeving omtrent de plannen, maar denken we ook graag mee in het vergroten van je toekomstig woonplezier.

geen project is ons te gek

Door onze ruime ervaring leveren wij renovaties op die met grote regelmaat de verwachtingen overtreffen. Kwaliteit en maatwerk staat hierbij hoog in het vaandel. Geen project is ons te gek!

ons werk

Menu