Uitbouw woning

Uitbouw woning

Om meer woon- en leefruimte te creëren kan een uitbouw van je woning worden gedaan. Hiermee wordt tevens de woning meer waard. NBR Bouw beschikt over de nodige expertise en ervaring om jouw woning uit te bouwen, volledig naar jouw wensen. Benieuwd hoe wij dit doen? Lees onderstaand verder of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Renovatie aanbouw woning

Waarom kiezen voor NBR Bouw?

Transparante communicatie
Jarenlange ervaring
Kosteloos adviesgesprek
Kosteloze offerte
Volledig naar jouw wens
Ontzorging van A tot Z
We denken met je mee
Aanbouw nieuwbouw

Verschillende redenen voor uitbouw van de woonkamer

Mensen kiezen tegenwoordig steeds vaker voor een uitbouw van hun woonkamer, keuken, slaapkamer of een andere ruimte. Dat kan allerlei redenen hebben. Zo stijgen de huizenprijzen de pan uit en is het dus makkelijker om het huis te vergroten gezien de relatief lage kosten van een uitbouw. Maar het kan ook zijn dat het gezin gewoonweg te groot wordt en er meer leefruimte nodig is om het iedereen naar de zin te houden. Een uitbouw van de woonkamer is dan ook een ideale oplossing en daar kan NBR Bouw je bij helpen.

Wanneer je kiest voor een uitbouw aan de achterkant van de woning, bestaat er de mogelijkheid dat dit vergunningvrij kan. Hierdoor zal het proces versneld worden. Mocht je toch een vergunning moeten aanvragen voor het uitbouwen van je woning, dan kunnen wij jou altijd hierbij helpen.

Niets is te gek voor NBR Bouw

Geen project is namelijk te gek voor NBR Bouw, dat door de vele gevarieerde projecten kan teren op een schatkist aan ervaring en menig gelukkige klanten. De goede communicatie, wat een belangrijke pijler is voor NBR Bouw, speelt daarin een grote rol. We voorzien je op ieder moment van het proces van de meest recente informatie, zodat de klant altijd op de hoogte blijft van wat er met zijn uitbouw gebeurt. Door goed te overleggen willen we gezamenlijk komen tot een knappe oplevering van het bouwproject en daarmee een voldaan gevoel.

Toe aan een uitbouw van je woning? NBR Bouw staat voor je klaar!

Lijkt een uitbouw van de woning jou ook wel eens een goed idee? Dan kan NBR Bouw jou helpen! Neem snel contact op met ons bedrijf of vraag een offerte aan, zodat we binnen twee dagen voor een intake kunnen komen. Wie weet geniet jij dan wel binnen de kortste keren van een heerlijke uitbreiding van de woonkamer!

    Niets gevonden.

    geen project is ons te gek

    Door onze ruime ervaring leveren wij renovaties op die met grote regelmaat de verwachtingen overtreffen. Kwaliteit en maatwerk staat hierbij hoog in het vaandel. Geen project is ons te gek!

    ons werk

    Menu