Toiletrenovatie

Jouw wc aan vervanging toe? Ga voor toiletrenovatie all in bij NBR Bouw

Maak je al lange tijd gebruik van hetzelfde toilet en wil je wel eens iets anders? Of is jouw wc kapot en ben je zodoende simpelweg aan vervanging toe? Dan is het een goed moment voor een toiletrenovatie! Je kunt jouw toilet laten verbouwen door NBR Bouw om er zeker van te zijn dat jij straks weer heerlijk comfortabel naar de wc kunt gaan. Wij staan open voor iedere vorm van vervanging en helpen jou hier graag mee.

Toilet renovatie

Kleine renovatie of toiletrenovatie all in

Tijdens de toiletrenovatie kan je zoals vermeld kiezen voor verschillende vormen van renovatie. Zo heb je de keuze tussen kleine en grote renovaties. Als we het hebben over kleine renovaties, dan gaat heb om renovaties waarbij je niet direct groots hoeft te investeren. Denk dan bijvoorbeeld aan een nieuwe toiletpot, een nieuwe kraan of vernieuwde vloertegels in jouw toiletruimte.

Maar daarnaast kan je ook kiezen voor een grote renovatie, oftewel een toiletrenovatie all in. Hierbij wordt alles op en aan het volledige interieur van jouw toilet vervangen. We slopen het oude toilet, het fonteintje en de wand- en vloertegels eruit en zullen vervolgens alles vervangen en een mooi resultaat van jouw toiletrenovatie realiseren. Alles wat er tussen een kleine renovatie en een toiletrenovatie all-in zit is uiteraard ook mogelijk bij NBR Bouw. Laat weten wat je wilt en wij regelen het voor je!

Hangend toilet renovatie

Betrouwbare toiletrenovatie door NBR Bouw

Door de jarenlange ervaring waar NBR Bouw op kan bouwen is niets te gek voor ons bedrijf. Door het vertrouwen van de klant in ons bedrijf hebben wij dan ook al vele projecten mogen opleveren. Bij ons is goede communicatie tussen aannemer en klant een belangrijke pijler om tot de realisatie van de mooiste projecten te komen. Wij zorgen ervoor dat je van A tot Z op de hoogte blijft van onze verrichtingen, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Maar ook in het voorproces denken we al graag met je mee over hoe je met jouw budget de mooiste bouwprojecten kunt bewerkstelligen. Kwaliteit en maatwerk staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Ieder project wordt volgens hoge standaard opgeleverd en er wordt aan zowel de eisen van de klant als aan de kwaliteitseisen van de overheid voldaan.

Toilet laten verbouwen? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Dus is jouw toilet aan vervanging toe en wil je snel een andere? Neem dan vandaag nog contact op met NBR Bouw! Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen, waarbij het ons doel is om binnen 48 uur met een voorstel voor een intakegesprek te komen. Dan kunnen we samen overleggen wat jouw plannen omtrent de toiletrenovatie precies zijn.

    geen project is ons te gek

    Door onze ruime ervaring leveren wij renovaties op die met grote regelmaat de verwachtingen overtreffen. Kwaliteit en maatwerk staat hierbij hoog in het vaandel. Geen project is ons te gek!

    ons werk

    Menu