Toilet renovatie

Is je toilet aan vervanging toe? Met toilet renovatie van NBR Bouw zit je de komende tijd goed. Afhankelijk van je voorkeuren en wensen hoeven de kosten van toilet renovatie niet enorm te zijn. Je kan daarbij ook kiezen voor verschillende vormen van vervanging. Zo kan je met een kleine toilet renovatie ervoor kiezen om enkel het toilet en de kraan te vervangen. Met een grote renovatie kies je ervoor het volledige interieur te vervangen met alles erop en eraan, oftewel een complete toilet renovatie. Alles hiertussen is natuurlijk ook mogelijk. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van toilet renovatie!

Toilet renovatie

Een kleine of complete toilet renovatie

Als je wc vervangen moet worden kan je kiezen voor een kleine of complete toilet renovatie. Bij een kleine toilet renovatie worden specifieke onderdelen vervangen. Dit kan van een nieuwe toiletpot tot een nieuwe kraan gaan, maar je kan er ook voor kiezen om enkel de wanden en vloertegels te vervangen. Hiermee hoef je niet in één keer een groot bedrag uit te geven voor je nieuwe toilet.

Wil je liever wel alles in één keer doen met een complete toilet renovatie, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Hierbij zullen we je oude toilet, fonteintje, wand- en vloertegels eruit slopen. Vervolgens vervangen we alles. Er komt een nieuw toilet in, een nieuwe kraan en ook de wanden en vloeren zullen volledig worden vervangen. Bij deze renovatie gaat het om een volledig nieuw interieur van je toilet.

Je toilet laten renoveren door NBR Bouw

Je toilet laten renoveren door NBR Bouw is altijd een goed idee. Door onze ruime ervaring leveren wij toilet renovaties op die met grote regelmaat de verwachtingen overtreffen. Kwaliteit en maatwerk staat hierbij hoog in het vaandel. Neem een kijkje bij onze projecten voor een compleet beeld van eerdere toilet renovaties die door ons zijn uitgevoerd.

Als wij aan een project beginnen gaan we altijd eerst in gesprek met de opdrachtgever. We bespreken hierin de wensen en voorkeuren die aan de wc renovatie hangen. Hierin denken wij graag mee rond alle mogelijkheden die er zijn. Zo weet je ook precies waar je aan toe bent omtrent de toilet renovatie kosten. Vervolgens werken onze vakmannen nauwkeurig en precies om een zo strak mogelijk resultaat op te leveren. Hierbij houden we je altijd exact op de hoogte over waar we mee bezig zijn.

Neem nu contact op voor jouw toilet renovatie

Een vrijblijvende offerte ontvangen voor het laten renoveren van je toilet? Via ons contactformulier vraag je deze gemakkelijk en snel aan. Je krijg hiermee direct inzicht in de toilet renovatie kosten die passen bij jouw voorkeuren. Heb je nog vragen? Dan kan je ons ook mailen of bellen. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8:00 uur tot 16:00 uur via 085-0488290. Mailen kan vanzelfsprekend ook op info@nbrbouw.nl.

    geen project is ons te gek

    Door onze ruime ervaring leveren wij renovaties op die met grote regelmaat de verwachtingen overtreffen. Kwaliteit en maatwerk staat hierbij hoog in het vaandel. Geen project is ons te gek!

    ons werk

    Menu