Renovaties

Ben jij van plan om binnenkort je woning te renoveren? Of moet je badkamer of kantoorpand in een nieuw jasje worden gestoken? NBR Bouw neemt je klus maar al te graag aan! Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten renovaties en kunnen je hier met al onze ervaring dan ook veel over vertellen. Wij houden als vanzelfsprekend rekening met alles eisen die aan het project worden gesteld. Niet alleen tijdens de verbouwing, maar ook daarna geven wij advies in duurzaamheid en kwaliteit van materiaal.

Onze renovatieprojecten zijn tegen elk budget beschikbaar. Leveren op hoge kwaliteit en duurzaamheid is altijd de minimale eis. Gedurende het gehele proces nemen wij jou mee, zodat je overal van op de hoogte bent. Benieuwd wat we precies voor je kunnen betekenen?

Renoveren woning

Vergroot je wooncomfort

NBR Bouw neemt je mee in het hele proces van een woningrenovatie. Van het waarborgen van budgetten, het advies en leveren van bouwmateriaal en aanbieden van onze specialisten. We houden je van A tot Z op de hoogte en corrigeren en monitoren elke soort complicatie die zich kan voordoen tijdens een renovatie. Door de ervaring van onze aannemer kunnen wij de meeste hindernissen van tevoren al in kaart brengen. Wij zijn natuurlijk achteraf ook bereikbaar voor vragen. Wooncomfort en een tevreden klant is ons streven.
Woningen renoveren buitenkant

Zowel kleine als grote renovaties

Wat valt er nou precies onder het renoveren van een woning? Dat kunnen verschillende dingen zijn. Het kan zijn dat er nieuwe muren worden geplaatst, dat de isolatie wordt vervangen of dat er bijvoorbeeld een serre aan het huis wordt gebouwd. Echter zijn kleine renovaties ook goed mogelijk. In dat geval kan je denken aan het herstellen van de voegen in de buitengevel of schilder- of metselwerken aan de binnen- of buiten kant van je huis.

Kleine renovaties worden zo genoemd, omdat er bij deze renovaties geen complexe constructies nodig zijn. Uiteindelijk gaat het bij renoveren erom dat de aannemer het wooncomfort kan verhogen en bovendien de waarde van de woning of het pand omhoog kan werken. NBR Bouw gaat graag met je in gesprek om te informeren of te adviseren hoe we je het best kunnen helpen met de renovatie van jouw huis, badkamer of wat je maar wil.

Ervaring en kwaliteit gegarandeerd

NBR Bouw heeft jarenlange ervaring met grote bouwprojecten en weet dus exact wat er gevraagd wordt bij zowel kleine als grote renovaties. Kwaliteit staat bij ons bovenaan het lijstje. We doen er dan ook alles aan om het project op te leveren volgens hoge standaard. Daarbij wordt er uitsluitend rekening gehouden met je wensen en de kwaliteitseisen die de overheid stelt. In tal van projecten hebben wij al bewezen om altijd met de meest praktische maatwerk oplossingen te komen, zodat je – na ons bezoek – kunt genieten van meer wooncomfort.

Renoveren? Bel NBR Bouw!

Heb jij binnenkort een betrouwbare aannemer nodig voor de renovatie van jouw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Uiteraard is het ook mogelijk om direct een gratis offerte aan te vragen. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen met een voorstel voor een intakegesprek te komen, waarna we aan de hand van dit gesprek een offerte op kunnen stellen.

    geen project is ons te gek

    Door onze ruime ervaring leveren wij renovaties op die met grote regelmaat de verwachtingen overtreffen. Kwaliteit en maatwerk staat hierbij hoog in het vaandel. Geen project is ons te gek!

    ons werk

    Menu