Nieuwbouw

Heb je een mooi stuk grond gekocht en ben je bezig met plannen om een nieuwbouwhuis te laten bouwen? En ben je nog op zoek naar een ervaren aannemer? Dan staat NBR Bouw voor je klaar om een schitterende nieuwbouwwoning voor je te realiseren. Door de jarenlange ervaring die het bedrijf heeft opgedaan met verschillende nieuwbouwprojecten kunnen we ook van jouw project een groot succes maken. Van schets tot uitvoering is hetgeen waarmee wij jou kunnen helpen!

Nieuwbouwhuis NBR Bouw

Constante communicatie

Weten waar je aan toe bent, vanaf het concept tot aan de afronding; dat is waar NBR Bouw om bekend staat. Als je met ons een nieuwbouwhuis wilt bouwen, denken we graag met je mee om je woonplezier zo groot mogelijk te maken. Je blijft constant op de hoogte van wat er allemaal gebeurt doordat we constant met je communiceren over de keuzes die moeten worden gemaakt. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan en weet je van begin tot eind wat er met jouw project gebeurt.

Nieuwbouwhuis schets

Alles voor het beste resultaat

Als je een woning naar je eigen smaak gaat laten bouwen op het door jou gekochte stuk grond, komt er veel op je bordje terecht. Je moet bijvoorbeeld op zoek naar een architect en een aannemer. Die aannemer heb je in NBR Bouw al snel gevonden. We kunnen je helpen met het schets- en het definitieve ontwerp en zullen vervolgens alles in het werk stellen om met de door jou gekozen materialen er een prachtig nieuwbouwhuis van te maken.

Tijdens het intakegesprek, waarvan je na het opvragen van een vrijblijvende offerte al binnen 48 uur een voorstel kunt verwachten, bespreken we hoe je het nieuwbouwhuis het liefst wilt laten bouwen.

Wij zijn zeer ervaren met grote bouwprojecten. Zo hebben wij verdiepingen bijgebouwd, woonkamers vergroot, dakopbouw en dakterras aanbouw- en uitbouw naar volle tevredenheid opgeleverd. Door deze ervaring hebben wij ook goede contacten met groothandels opgebouwd en weten wij dus precies waar wij hoge kwaliteit materiaal tegen een mooie prijs kunnen krijgen. Dit helpt allemaal voor een duurzaam resultaat. Ook hebben onze jongens een groot hart voor de bouw. Een woning op een kavel laten bouwen is voor ons geen probleem. Wij helpen in samenspraak met de constructeur en architect met de juiste keuzes.

Maatwerkoplossingen en kwaliteit

Dat succesvolle resultaat kan worden bewerkstelligd op basis van onze zeer ruime ervaring met grote bouwprojecten. Voor alle situaties komen wij met maatwerk oplossingen en kwaliteit staat logischerwijs hoog in het vaandel bij NBR Bouw. Er wordt concreet rekening gehouden met zowel de kwaliteitseisen die de overheid stelt als met de eisen die jij aan het project stelt. We leveren ieder project dan ook volgens hoge standaard op, zoals we dat ook al in tal van meerdere projecten hebben gedaan. Geen project is te gek!

Benieuwd naar meer? 

Enthousiast geworden over een eventuele samenwerking met NBR Bouw of wil je meer informatie? Schroom dan niet om eens contact met ons op te nemen! Zoals eerder gesteld sta je ook vrij om middels het contactformulier een offerte aan te vragen.

    geen project is ons te gek

    Door onze ruime ervaring leveren wij renovaties op die met grote regelmaat de verwachtingen overtreffen. Kwaliteit en maatwerk staat hierbij hoog in het vaandel. Geen project is ons te gek!

    ons werk

    Menu