Badkamer renovaties

Is je badkamer toe aan een vernieuwingsslag? Met een badkamer renovatie van NBR Bouw worden al je wensen werkelijkheid. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van badkamers en door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om jouw badkamer met succes grondig te renoveren. Hierbij vinden we het belangrijk dat alle functionaliteiten die jouw badkamer nodig heeft, aanwezig zijn. Natuurlijk gaat dit nooit ten koste van de kwaliteit van oplevering en materiaal. Benieuwd hoe we dat realiseren?

Badkamer renovatie

Goede communicatie is key

Ons bedrijf neemt je graag in alles mee met wat er bij een verbouwing van je badkamer komt kijken. Wat vinden wij belangrijk? Dat jij altijd tevreden bent. Daarom plaatsen wij niet zomaar een badkamer, maar kunnen je ook ondersteunen in het aankoopproces van de badkamer en materiaal. Door onze goede contacten met velen sanitair leveranciers kunnen wij de aller scherpste kortingen regelen en aandringen op levertermijnen. Zo weet je zeker dat je met een betrouwbare partij te maken hebt.

De keuze in de perfecte badkamer naar smaak ligt dan natuurlijk nog steeds bij jou! Er wordt nooit bespaard op tijd en aandacht voor dit proces en onze aannemer weet alle ins- en outs op het gebied van moderne sanitair en kwaliteit voor elk budget.

Er vindt tijdens het proces veel communicatie plaats tussen klant en aannemer, zodat je op de hoogte blijft van alles wat er tijdens de verbouwing van je badkamer gebeurt. We bespreken het dan ook met u als er bepaalde keuzes moeten worden gemaakt. Op die manier kom je nooit voor verrassingen te staan.

Badkamer met badkuip in natuurtinten

Hoe lang duurt het om je badkamer te verbouwen?

Wanneer je badkamer wordt verbouwd, heb je uiteraard even geen toegang tot je sanitaire voorzieningen. Het is dan ook van belang om te weten hoe lang het verbouwen van je badkamer duurt. Een badkamer verbouwen neemt – afhankelijk van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd – zo’n twee tot drie weken in beslag. Wil je de complete badkamer renoveren of moeten er slechts onderdelen in de badkamer worden vervangen? Stem het in samenspraak met ons goed af, zodat je van tevoren weet hoe lang je geen gebruik kunt maken van het toilet, de douche en de wasbak in jouw badkamer. Wil je de complete badkamer renoveren of moeten er slechts onderdelen worden vervangen? In samenspraak met ons stemmen we dit goed af. Je wil natuurlijk van tevoren weten hoelang je geen gebruik kunt maken van het toilet, de douche en de wasbak in jouw badkamer.

Geen project te gek voor NBR Bouw

Wat er ook komt kijken bij de verbouwing van jouw badkamer; geen project is te gek. NBR Bouw maakt de badkamer renovatie graag compleet. De aannemer heeft zeer ruime ervaring met grote bouwprojecten. Zoals eerder gezegd staat kwaliteit hoog in het vaandel bij NBR Bouw, zodat ieder project volgens hoge standaard en voldaan aan alle eisen wordt opgeleverd.

Onze aannemer heeft een zeer ruime ervaring met grote bouwprojecten. Badkamers leveren wij wekelijks op en wij zijn kind aan huis bij verschillende sanitaire groothandels die wij vertrouwen.  Ook hebben wij een vast team van jongens die wij uitsluitend inzetten op badkamerrenovaties.  Dit maakt dat wij altijd snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit afleveren. Dit stopt niet bij oplevering, maar wij nemen ook de verantwoordelijkheid bij complicaties en vragen achteraf.

Badkamer verbouwen? Neem contact op!

Wil jij ook binnenkort je badkamer verbouwen? Neem dan eens contact op met NBR Bouw. Offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook! Het streven is om binnen twee werkdagen met een voorstel voor een intakegesprek te komen. Samen zorgen we er vervolgens voor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van de badkamer van jouw dromen.

    geen project is ons te gek

    Door onze ruime ervaring leveren wij renovaties op die met grote regelmaat de verwachtingen overtreffen. Kwaliteit en maatwerk staat hierbij hoog in het vaandel. Geen project is ons te gek!

    ons werk

    Menu