badkamer renovaties

Je badkamer laten renoveren? Bij NBR Bouw zijn wij gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van badkamers. Onze vakmensen met jarenlange ervaring hebben kwaliteit en maatwerk hoog in het vaandel staan en dat merk je. Als badkamer renovatie aannemer nemen we je graag mee in alles wat komt kijken bij een succesvolle badkamer renovatie. Zo weet je exact waar je aan toe bent, zowel vooraf als tijdens het project. Wij vertellen je graag meer over je badkamer laten verbouwen of renoveren!

Je volledige badkamer laten renoveren of een klein deel

Als je kiest voor een badkamer renovatie heb je de keuze uit een volledige renovatie of het laten verbouwen van een klein onderdeel. Denk bijvoorbeeld aan het laten plaatsen van een bad of het renoveren van de douche. Je bent dan niet in één keer een grote smak geld kwijt, maar je kan het opsplitsen in kleine delen. Natuurlijk is het ook mogelijk om je badkamer volledig te laten renoveren. Hierbij vervangen we ook de wand- en vloertegels en alles wat er verder aanwezig is. Deze keuze is volledig aan jou.

Badkamer renovatie kosten

De kosten voor het laten renoveren van een badkamer kunnen enorm uiteenlopend zijn en zijn vooral afhankelijk van je wensen en voorkeuren. Kies je voor een kleine renovatie, dan kan je met een paar honderd tot duizend euro klaar zijn. Een badkamer kan zo luxe worden als je zelf beslist, denk bijvoorbeeld aan bepaalde knoppen, kleuren, meubels en afwerking. Wij leveren altijd de beste kwaliteit af en maken van tevoren de oplopende kosten bespreekbaar. Zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Ook staan wij voor u klaar voor vragen na oplevering van de badkamer

Waarom kiezen voor NBR Bouw

Bij NBR Bouw staat kwaliteit en maatwerk hoog in het vaandel. Daarbij denken we graag met je mee, zodat jouw woonplezier bij oplevering zo groot mogelijk is. Dit zie je terug in meerdere projecten die wij hebben mogen uitvoeren. Tijdens een project communiceren wij veelvuldig met je. Niet alleen over de status van de badkamer renovatie, maar ook over bepaalde keuzes die gemaakt moeten worden. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Meer weten over badkamer renovatie? Neem contact op

Wil je graag je badkamer laten renoveren en wil je hiervoor een vrijblijvende offerte? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Dit kan natuurlijk ook als je nog vragen hebt over je renovatie of over onze dienstverlening. Je kan met ons contact opnemen via het contactformulier, bellen of mailen. Bellen kan op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:00 uur naar 085-0488290. Mailen is mogelijk op info@nbrbouw.nl.

geen project is ons te gek

Door onze ruime ervaring leveren wij renovaties op die met grote regelmaat de verwachtingen overtreffen. Kwaliteit en maatwerk staat hierbij hoog in het vaandel. Geen project is ons te gek!

ons werk

Menu