Onze diensten

Nieuwbouw en renovatie

UTILITEITSBOUW

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor NBR Bouw voor de uitvoering van jouw utiliteitsproject. Allereerst natuurlijk door onze jarenlange ervaring op het gebied van utiliteitsbouw. Als aannemer utiliteitsbouw zijn wij betrokken geweest bij tal van projecten voor diverse soorten gebouwen. Neem eens een kijkje bij onze projecten voor een mooi beeld van eerder door ons opgeleverde utiliteitsprojecten.
Utiliteitsbouw koffiecorner
Renovatie aanbouw woning

RENOVATIES

Een kantoorpand, woning of utiliteitsgebouw renoveren? Renovaties zijn er in allerlei vormen en maten. Bij NBR Bouw zijn wij bekend met het uitvoeren van diverse soorten renovaties. Wij houden hierbij als renovatie aannemer vanzelfsprekend rekening met alle geldende eisen die aan een jouw project worden gesteld. Zo kun je met een gerust hart je pand of woning laten renoveren. We vertellen je graag meer over hoe we jou kunnen helpen met de meest uiteenlopende renovaties.

NIEUWBOUW

Op zoek naar een nieuwbouw aannemer? Bij NBR Bouw zit je helemaal goed. Door onze jarenlange ervaring met verschillende nieuwbouwprojecten kunnen we ook jouw project tot een groot succes maken. Heb je bijvoorbeeld een mooi stuk grond gekocht of wil je deze kopen, dan staan wij voor je klaar om hier een schitterende nieuwbouwwoning te realiseren. We leggen je graag uit wat wij voor jou kunnen betekenen als nieuwbouw aannemersbedrijf!
Aanbouw nieuwbouw
Toiletrenovatie marmer toilet

TOILET RENOVATIE

Is je toilet aan vervanging toe? Met toilet renovatie van NBR Bouw zit je de komende tijd goed. Afhankelijk van je voorkeuren en wensen hoeven de kosten van toilet renovatie niet enorm te zijn. Je kan daarbij ook kiezen voor verschillende vormen van vervanging. Zo kan je met een kleine toilet renovatie ervoor kiezen om enkel het toilet en de kraan te vervangen. Met een grote renovatie kies je ervoor het volledige interieur te vervangen met alles erop en eraan, oftewel een complete toilet renovatie. Alles hiertussen is natuurlijk ook mogelijk. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van toilet renovatie!

geen project is ons te gek

Door onze ruime ervaring leveren wij renovaties op die met grote regelmaat de verwachtingen overtreffen. Kwaliteit en maatwerk staat hierbij hoog in het vaandel. Geen project is ons te gek!

Menu