Badkamer renovatie 

Is je badkamer toe aan een vernieuwingsslag? Met een badkamer renovatie van NBR Bouw worden al je wensen werkelijkheid. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van badkamers en door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om jouw badkamer met succes grondig te renoveren. Hierbij letten we erop dat alle functionaliteiten die jouw badkamer nodig heeft aanwezig zijn en zal dit niet ten koste gaan van de kwaliteit. Benieuwd hoe we dat realiseren?

Goede communicatie is de key

Ons bedrijf neemt je graag in alles mee met wat er bij een verbouwing van je badkamer komt kijken. Je weet daardoor exact waar je aan toe bent; vanaf het concept tot aan de afronding van je badkamer. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. We denken dan ook graag zorgvuldig met je mee om het woonplezier zo groot mogelijk te maken.

Er vindt tijdens het proces veel communicatie plaats tussen klant en aannemer, zodat je op de hoogte blijft van alles wat er tijdens de verbouwing van je badkamer gebeurt. We bespreken het dan ook met u als er bepaalde keuzes moeten worden gemaakt. Op die manier kom je nooit voor verrassingen te staan.

Hoe lang duurt het om je badkamer te verbouwen?

Wanneer je badkamer wordt verbouwd, heb je uiteraard even geen toegang tot je sanitaire voorzieningen. Het is dan ook van belang om te weten hoe lang het verbouwen van je badkamer duurt. Een badkamer verbouwen neemt – afhankelijk van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd – zo’n twee tot drie weken in beslag. Wil je de complete badkamer renoveren of moeten er slechts onderdelen in de badkamer worden vervangen? Stem het in samenspraak met ons goed af, zodat je van tevoren weet hoe lang je geen gebruik kunt maken van het toilet, de douche en de wasbak in jouw badkamer.

Geen project te gek voor NBR Bouw

Wat er ook komt kijken bij de verbouwing van jouw badkamer; geen project is te gek. NBR Bouw maakt de badkamer renovatie graag compleet. De aannemer heeft zeer ruime ervaring met grote bouwprojecten. Zoals eerder gezegd staat kwaliteit hoog in het vaandel bij NBR Bouw, zodat ieder project volgens hoge standaard en voldaan aan alle eisen wordt opgeleverd.

Badkamer verbouwen? Neem contact op!

Wil jij ook binnenkort je badkamer verbouwen? Neem dan eens contact op met NBR Bouw. Offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook! Het streven is om binnen twee werkdagen met een voorstel voor een intakegesprek te komen. Samen zorgen we er vervolgens voor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van de badkamer van jouw dromen.

    Menu